Utrustning:
Skala potatisen och skär i bitar. Lägg dem i en ugnsform.
Klipp dillen och fördela ovanpå potatisbitarna.
Häll på grädde. Strö över salt och vitpeppar.
Grädda mitt i ugnen i 225°C i ca 45-60 minuter tills potatisen fått lite färg och den är mjuk. Testa gärna med en provsticka.
Lägg över aluminiumfolie eller sätt in en plåt över formen i ugnen de sista 15-30 minuterna för att undvika att den får för mycket färg och ser torr ut. Dock blir den lika god ändå men mindre vacker.
Planeringstips:
Recept och foto: Susanne Jarl
| Huvudrätter | Sommarmat | Tillbehör | Vegetariskt |
Det är frivilligt att ange sin epostadress.
Din epostadress visas ej! Du behöver inte oroa dig för SPAM!
Din epostadress används till att:
Det är frivilligt att sätta betyg.
Sätt endast betyg om du gjort receptet.
Förklara varför du satt det betyg du satt.
Visa alla kommentarer